Intel Celeron ® Processor G3930 (2M Cache, 2.90 GHz) 2.9GHz 2MB Smart Cache Box processor

€ 95,24
Op voorraad
Overzicht
Intel Celeron ® Processor G3930 (2M Cache, 2.90 GHz) 2.9GHz 2MB Smart Cache Box processor
Intel Celeron ® Processor G3930 (2M Cache, 2.90 GHz) 2.9GHz 2MB Smart Cache Box processor
Celeron Processor G3930 (2M Cache, 2.90 GHz)
Huidige voorraad: 4

Verrassende prestaties. Bijzonder vriendelijk geprijsd.
Werk, studeer en ontspan met de combinatie van indrukwekkende prestaties en maximale waar voor je geld, met een krachtig device voorzien van de nieuwste Intel® Celeron® processors.

Geniet van een pc met de nieuwe Intel® Celeron® processor. Ervaar de krachtige prestaties van Intel om van entertainment te genieten en slimmer te werken. Kies voor een betaalbare Intel® Celeron® processor voor prestaties waar je op kunt vertrouwen.

Haarscherpe en kleurrijke beelden
Kijk, lees, stream, luister en leer. De nieuwste Intel® Celeron® processors beschikken over allerlei multimedia-functies, om jou de hele dag door te vermaken.

Verbind en communiceer zonder moeite
Alle eigenschappen die je nodig hebt voor je favoriete online activiteiten. Wissel moeiteloos van browsen en shopping naar chatten en het bekijken van social media. Krijg meer gedaan met de lichte en energiezuinige Intel® Celeron® processor.

Efficiënter multitasken
Creëer, bewerk en beheer belangrijke bestanden onderweg. Organiseer contacten en berichten eenvoudig. Ervaar de verbeterde eigenschappen en functionaliteit om extra productief te zijn.

Indrukwekkende graphics voor gamers
Verbreek je eigen high score, daag je vrienden uit en deel je laatste overwinningen. De Intel® Celeron® processor maakt casual gamen nog leuker dankzij verbeterde graphics, vloeiende actie en lange accuduur.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intel Celeron ® Processor G3930 (2M Cache, 2.90 GHz) 2.9GHz 2MB Smart Cache Box processor
Copyright © 2019 Internet Voordeelwinkel